Vânzare bijuterii, confecţii verighete, reparaţii profesionale, gravură pe orice suprafaţă


Descriere

Cu dotări şi aparatură de ultimă generaţie, cu o echipă profesionistă ce-şi pune la dispoziţie talentul şi priceperea, Carla Corporation poate realiza cele mai complete tipuri de reparaţii, bijuterii la comandă, designuri de culori polimerizate.

confecţionăm verighete

Verighetele pot fi considerate simbolul ce implică dragostea, devotamentul, încrederea. Confecţionate cu pasiune în diverse forme şi culori, simbolizând comuniunea dintre EL şi EA, alegerea acestora este de o importanţă esenţială. Împreună cu artişti calificaţi, adevăraţi artizani în lucrul cu metalul nobil, la Carla Gold magia este reală. Putem să-ţi transformăm cele mai avangardiste idei în realitate, recurgând adesea la formule clasice sau moderne, îndrăzneţe sau excentrice, menite să-ţi îndeplinească toate dorinţele.


Metode de plata
  • Maestro ,
  • MasterCard ,
  • Visa Electron ,
  • Visa ,
  • Numerar

executăm gravură pe orice suprafaţă

Poţi personaliza verighetele, devenind unice nu numai prin modelul ales ci şi prin textul gravat pe interior, iar cu ajutorul gravurii computerizate pandantivele, medalioanele, brăţările, telefoanele, brelocurile, etc, capătă o altă infăţişare.


executăm cele mai complexe tipuri de reparaţii

Dă viaţă bijuteriilor tale ! Fie că sunt reparate, recondiţionate sau doar lustruite, bijuteriile redobândesc strălucirea iniţială reprezentându-vă din nou cu acelaşi stil si eleganţă. Numai la Carla Gold primeşti consultanţă gratuită pe tot parcursul programului. Specialişti în domeniu te pot îndruma în luarea celei mai bune decizii. 


Contact

Sediu central :

Str. Soveja, nr. 64A, bl. O4 et parter , Constanţa, 900462

Tel: MDI0MS02OTkgODk5

Fax: MDI0MS02OTkgODk5

Website: www.carla-gold.ro


Harta
harta
Sediu Central: Str. Soveja, nr. 64A, Constanţa, 900462

Vezi harta mare